Tak for din tilkendegivelse!

Såfremt interessen er stor, vil vi i februar gå i gang med etableringen, hvorefter i vil høre nærmere.

Som i ved, at det tidligere bil/bolig netværk i Socialstyrelsen lukket ned, og vi kan høre at mange af jer savner det. Hos Handicap Center Danmark vil vi derfor gerne tilbyde muligheden for at det kan genopstå på nyt domæne.

Er der opbakning?

For at vi kan vurdere, om vi økonomisk kan løfte opgaven har vi brug for at vide, hvor mange der vil benytte sig dette forum fremadrettet (jo flere jo billigere, så hjælp os med at dele denne nyhed). Vi kan forstå at der tidligere var over 1000 medlemmer på de 2 forums.

Handicap Center Danmark vil forsøge at opbygget et nyt netværk digitalt med den nødvendige GDPR sikkerhed samt login til det enkelte medlem.

Vi er i øjeblikket i dialog med et firma, der kan bygge et nyt forum til os, og afventer et prisoverslag fra dem. Inden vi går videre med ideen, vil vi meget gerne have en tilkendegivelse på, hvor mange der er interesserede i at deltage i dette forum. Vi forestiller os, at et medlemskab vil koste omkring 400-500 kr. + moms årligt pr. medlem. (Medlemskabet er personligt, og kan ikke deles mellem sagsbehandlere i kommunen). Prisen på medlemskabet vil dog afhænge af, hvor mange der ønsker medlemskab.

Udover medlemskabet, vil vi også løfte opgaven med at arrangere årlige events som tidligere. (særskilt betaling).

Er du interesseret?

Udfyld formularen her på siden, for at tilkendegive, om det har din interesse!!
Din tilkendegivelse er blot til markedsundersøgelse og ikke en bindende aftale.

Sæt et kryds hvis du er interesseret i:
*Din tilkendegivelse er blot til markedsundersøgelse og ikke en bindende aftale. Såfremt interessen er stor, vil vi i februar gå i gang med etableringen, hvorefter du vil høre nærmere.
Handicap Center Danmark vil forsøge at opbygget et nyt netværk digitalt med den nødvendige GDPR sikkerhed samt login til det enkelte medlem.

Har du spørgsmål til ovenstående?

Ring til os på 73708031 eller mail os på info@handicapcenter.dk